2013. szeptember 7., szombat

89 forint...

... -on múlott, hogy vesztettem... Se Spectra, se Rochelle. Francba.


8 megjegyzés:

  1. Azért veszett oda, mert vár rád egy sokkal fullosabb, sokkal kedvezőbb áron ;) Ne bánd, habár nagyon át tudom érezni!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Teljesen kikészültem, még sosem szenvedtem meg ennyire egy elvesztett babát. :(
      Tudom, hogy ez a veszteség csak egy újabb lépcsőfok egy nagyobb győzelemhez, de azért fáj egy kicsit (nagyon).
      De azért persze nem adom fel - nekem még ebben a hónapban Spectrám lesz! És ezt most kivételesen nem a makacsságom, hanem a hitem, bizalmam mondatja velem. :)
      Köszönöm!

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Hidd el, én is megtettem... Felnőtt nőhöz méltatlanul a párom vállán zokogtam ki magam. :(

      Törlés
  3. Szia, Charmine!
    Most találtam egy ilyen Spectra-t, ha gondolod, nézd meg! Nem tudom, hogy tényleg él-e még a hirdetés, vagy postaköltséggel mennyibe kerülne, vagy ő jó lenne-e neked, csak gondoltam szólok, mert az ára egész normális. Nekem is ilyen Spectra-m van, hát, ehhez a verzióhoz sajnos nem volt menyétke. Na, de egy szó, mint száz, itt a link, remélem működik:

    http://www.jofogas.hu/bacs_kiskun/Elado_monster_high_babak_hibatlanok_10689111.htm

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Nagyon szépen köszönöm a linket! Még meglátom... már folyamatban van ugyanis egy első kiadású, menyétes Spectra - ő külföldről jönne, ma este jár le az aukciója. Ha az aukció az általam megadott kereteken belül marad, akkor maga a baba 3500 forintból kijönne, és 1400 lenne a szállítása. (Ami nagyon jó!) Ehhez a babához van menyét, táska és állvány is.
      Ha mégsem sikerül, akkor pedig erről a linkről venném meg a Picture Day Spectrát (plusz a kiegészítő ruhát): http://www.jofogas.hu/baranya/Monster_high_babak_11323291.htm
      6000 van írva árnak, de tegnap beszéltem a nővel, 5500-ért ideadnák a babát (a kiegészítő ruhát meg 2000-ért, szóval ezt még megfontolom). Elvileg ezek a babák hibátlan állapotúak, mert a kisfia gyűjtötte őket, és a vitrinben álltak. :) Hozzá nincs menyét, de van állvány, fésű(...), táska, és azt hiszem, a mobil is.
      Még meglátom, minden ma este dől el. :)

      Tegnap még az itteni Tescóba is kimentünk... ahogy befordultam a játékosztályra egyből a képembe villant egy Picture Day Spectra - aztán megláttam, hogy 8000-ért vesztegetik, és el is ment a kedvem. Ami viszont vicces, hogy a Görkoris babákat és az Édes 1600 babákat is ugyanennyiért adják, holott az utóbbiakhoz jóval több kiegészítő van.
      Nevetséges.
      Adja az ég, hogy ma megjöjjön a párom fizetése - mert én legkésőbb holnap azzal a tudattal akarok lefeküdni, hogy Spectrám lesz! :)

      Törlés
    2. Tényleg nagyon jól hangzik! Mondjuk már este van, nem tudom sikerült-e Spectra... Remélem!!! :-)
      Igen, az nagyon érdekes, hogy melyik babát mennyiért adják!! A Tesco-t ilyen szinten nem ismerem, nem is tudom mikor voltam utoljára, viszont az Auchan-ben megfigyeltem, hogy a széles (nagyobb) dobozos babák vannak 6000.- fölött, az kisebb dobozosak pedig ezalatt az ár alatt. Az is fura, hogy még lehet kapni Édes 1600-os babákat, mert az errefelé pont egy éve volt sláger. Bár, Clawd-ot abból sem lehetett kapni... Ez is fura mitől függ.
      Nagyon drukkolok továbbra is!!! :-) Kíváncsian várom a fejleményeket! :-)

      Törlés
    3. Szia!

      Sajnos a külföldi baba ára felszaladt, már 4600 fölött jár. Szóval az első kiadású Spectrától elbúcsúztam, pápá, Rhuen menyét!
      És ráhajtanék a Picture Dayre, de ő is csak jövő héten érhet haza, mert a párom fizuja ma sem jött meg (pedig kellett volna!). Pedig nagyon rendes volt a nőci, ma beszéltem vele, és azt mondta, hogy 6000-ért ideadja a babát és a kiegészítő ruhát is! :) Szóval remélem, holnap reggel a számlán lesz a pénz, hátha akkor még pénteken ideérne! :)
      Innentől már tényleg minden azon múlik, hogy mikor indítják el a melóhelyről az utalást, nagyon izgulok! :)
      És köszönöm! :D

      Törlés