2013. június 25., kedd

Magic Babies - Olyan cuki, hogy belehaloook!

Az idő pocsék, a fotómasinába sem sikerült elemet szereznem, sőt, a varrógépem is betojt, így még mindig nem tudom leforgatni  a SzSÉ következő "fejezetét", holott nagyon szeretném. :) Addig is viszont szeretném bemutatni nektek a pelenkás gyűjteményem, az én picuri szépségeim. :)
A fotók minőségéért elnézést, a férjem pofafonjával készültek a lakásban. :S


Ismerős valakinek a kép? :)

Egyszer volt, hol nem volt, az Óperenciás tengeren is túl, élt egy ember - valami nagyokos az LGT (Lewis Galoob Toys) berkein belül -, aki 1991-ben úgy gondolta, mókás lenne olyan babákat a piacra dobni, amik hideg hatására változtatják a pelusuk színét.
Csodák csodájára ez pontosan akkor történt, mikor még magam is kislány voltam - és húú, milyen menő dolog volt Magic Baby tulajdonosnak lenni! Jött aztán mindenféle - sellő, angyal, kiskutya, cica, panda, sírós, alvós, stb... mi pedig folyton az újságárus előtt bámultuk a pici zacskókat, mert sosem lehetett tudni, milyen van éppen benne. Mi több, az újságárus néni pár hét alatt már igazi mágus lett a szemünkben, mert tapintás útján meg tudta mondani, mi lapul a zacsiban. :)
Íme, ez az én szerény kis gyűjteményem:









Sajnos a kedvencem, az alvós már nincs meg (pont az, amelyik a fekvő narancssárga kutyán nyugtatná a fejét), de még így is akadnak jó néhányan. :) Idestova jó húsz évesek - és a pelusuk a mai napig elszíneződik a jégtől! Ha kisfiú, akkor kék, ha kislány, akkor rózsaszín. :)
Kicsit viharvertek már szegények, többnyire egy szatyorban pihennek a szekrény alsó részén - érdemtelenül, de a polcon már nem jut nekik hely -, szóval hamarosan kénytelen leszek rendbe szedni őket. :)

Néhány netről szedett kép, hogy milyen Magic babák vannak még:







Itt pedig a Magic Babies vagy Magic Diaper Babies reklámja:



Aki pedig ellátogat erre az oldalra, az megnézhet még néhány képet róluk, illetve pár beszkennelt részletet abból a kis füzetkéből, ami ezekhez a babákhoz járt - benne a nevükkel, párjaikkal. :)

Most komolyan, aki látta a Gru-t, az tudja, mire fel mondom én ezekre a pár centis apróságokra nézve, hogy "Olyan cuki, hogy belehaloook!" :)
Nem titok, régi nagy vágyam teljesülne, ha egyszer a kis csapat minden tagját a tulajdonomban tudhatnám. :)

7 megjegyzés:

  1. Nagyon cukik! Remélem, hamarosan tudod folytatni a sztorit, mert nagyon várom!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszi, én nagyon imádom őket! :) A sztori folytatásában szintúgy reménykedem, az elem elvileg már este meglesz, aztán már csak a napsütés hiányzik. :) Köszönöm még egyszer, és szép napot! :)

      Törlés
  2. Emlékszem ezekre a babákra, nekünk is volt egy... Valahol... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nagyon szeretem őket, nálunk piszkosul menő dolog volt ám, versenyeztünk, hogy kinek van belőle több. ;)

      Törlés
    2. Magic babad elado esetleg?? ;)

      Törlés
  3. Hello, great collection :) I am collecting them too. If you have extras, we can swap? Just let me know if you are interested. Greetings,

    Tedy
    briliantbg@gmail.com

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok! Látom elég régi a poszt, de vaterán most láttam pár eladó babát, ha valakit még érdekel ;) :)

    VálaszTörlés