2013. szeptember 29., vasárnap

Pearline Prewett - A Nagyi

(Pénteken lett áram!)

Ha még emlékeztek, akkor anno Emmett érkezésénél írtam, hogy egy másik baba is érkezett vele együtt - július közepén - nos, ő volt az:


Igen, a NAGYI! :D
Egy nagyon kedves kérésnek eleget téve hallgattam eddig róla, de azt hiszem, most már nyugodt szívvel kiposztolhatom - ugye? :)

Pearline Prewett: Annyira szép! :D Komolyan, imádom minden porcikáját, az arcát különösen. :) A legjobb, hogy a lassan két éves lányom ha ránéz, azt mondja: mama :)
A teste teltebb, mint Barbie-é, a lábára pedig lapos cipő illik (ez sajnos nincs meg). Tipikusan az a kedves, idős, kifinomult hölgy.
Amint sikerül kicsit időrendileg összeszednem magam, megírom az bemutatkozását is (több babáéval is adós vagyok). :) Tudtátok például, hogy van két testvére? Oh, igen, már láthattátok is közös képet az egyik nővérével egy magyar babagyűjtő blogon... Kitaláljátok hol? :)



Akikről még ma érkezik bejegyzés: Tiana és az MH-babáim. :)

3 megjegyzés:

  1. Ó, végre van áramotok! Nem is hinné az ember, mennyire rá van erre a "luxusra" szokva! Remélem, tudsz sűrűn frissíteni! :)

    VálaszTörlés
  2. Végre, végre!!!!! Úgy örülök, hogy itt vagy!!! :-) Gratulálok a Nagyidhoz, gyönyörű, ahogy a Többieké is! :-) Kíváncsi leszek a többi babádra is! :-)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép baba, gratulálok hozzá!

    VálaszTörlés