2013. október 2., szerda

Tollytots - Tiana

(Komolyan, ha a balszerencse szobrát megmintáznák, én állnék hozzá modellt. Pénteken ugye visszajött az áram, erre hétfő délután feltűnt, hogy nincs víz. Oké, príma, mi történt? Csőtörés az utcában. Jó is volt tegnap reggel úgy bölcsibe vinni a gyereket, hogy előtte forralt ásványvízzel mostuk meg magunkat. Tegnap este végre lett víz, pancsi-pancsi, ma hajnalban megyek ki kávét csinálni.... és nincs víz. Miajóéletvanmár? Haha, eltört a városba vezető főcső. Hajnali egy óta az egész városban nincs víz. Lesz vajon ez még rosszabb? Gyanús, hogy ideje lenne ásnom magamnak egy rohadt bunkert a kert végébe...)

Előre is bocsánat a képek minőségéért, nagyon rosszak a fényviszonyok. :(

Íme a lányom névnapi ajándéka, aki TF segítségével (amit nagyon-nagyon köszönök!) érkezett meg a múlt héten:
Tiana!


Ez a gyönyörű kis hercegnő a Disney A hercegnő és a béka című meséjének főszereplője, a babát a Tollytots készítette. A kisasszony 38 centiméter magas, és elképesztően gyönyörű!
A ruhája abszolút megfelel a mesében szereplőnek, sajnos a szoknya alsó része eléggé szétfoszlott, de sebaj, majd megoldom. :)
A haja enyhén kaotikus, de a is rendbe szedhető egy-két trükkel, szóval alapvetően nagyon-nagyon elégedett vagyok! :) Tiana potom összegért jött volna haza, ha nincs a horroros szállítási költség, de még így is boldog vagyok, hiszen nem sok rohangál belőle itthon. :)


2 megjegyzés:

  1. Ó, de meseszééép!!! És megérte az árát! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen! :D Határozottan megérte, nagyon boldog vagyok, hogy itthon van. :) Gyönyörű, és nagyon szép arca van! :)

      Törlés