2013. október 3., csütörtök

Iciri-piciri


Volt egyszer egy iciri-piciri házacska,
Ott lakott egy iciri-piciri babácska...
... akinek bizony kevés volt a ruhája. Pontosan egy szettje volt, ha még emlékeztek erre a posztomra: Nini! Egy boríték!

Szóval, Fricskamacska ajándéka volt az egyetlen, amit a picúrkám viselhetett, ezért tegnap úgy döntöttem, ő is kap néhány kis holmit (úgyis kell pár dolog, amit "a nagyi hoz neki ajándékba").
Először egy egyszerű kis szettet csináltam, alul egy ujjatlan kis fehér ruha, sapi és boleró, de a boleró ujja már nem készült el, mert olyan irdatlanul apró, hogy noha meghorgoltam, mégsem tudtam a jó égnek sem összeilleszteni a felsővel. :)


Azután pedig elkészítettem egy hasonló sapit, mint hétvégén a lányomnak.
Übercuki lett! :D


Ilyen piciben még sosem horgoltam, de szerintem a végeredmény nem is lett rossz. :) Főleg, hogy Nikki azután szerető ölelésre talált a nagymamája karjában:


Ui.: Sírhatnékom van. Időtlen ideje vadászom egy Krissy babára (lásd itt), aki elvileg ugye Barbie legkisebb húga, és csak hébe-hóba kerül elő, de Nikkinél már nagyobbacska, olyan egy-másfél éves babóca. Mivel már az is kényelmetlen, hogy Nikkiből csak egy van (ami a sztorim miatt igen problémás), ezért úgy gondoltam, ha beszerzek egy (vagy nagyon sok!) Krissyt, akkor valahogy csak megoldom a sztoriban a dolgokat. De Krissy gyártása is igen szakaszos, szóval elég kevés van belőle... Külföldről horror áron lehet rendelni, ezért ez a lehetőség egyelőre talon nálam.
Erre ma reggel találtam egyet a vaterán. 2000 forintért egy Shellyvel együtt. Bibi: ma reggel járt le az aukció... Most írtam rá az eladóra, hogy esetleg a picit külön nem adná-e el (eredeti ruhában!), nagyon remélem, hogy válaszol. Drukkoljatok!

Ja: akivel e-mailben is tartom a kapcsolatot: nem tudok írni/válaszolni. Sajnos hülye fejjel kitöröltem azt a mappát, amiben a jelszavamat tartalmazó jegyzet is volt, most próbálom visszaállítani. :) Eseménydús ez a hét. :D

4 megjegyzés:

  1. Szuperek lettek a pici rucik, ami a kedvencem a Minnie egér sapi ! Remélem, rendbe jön a postafiókod, mert volna miről írnom :D

    VálaszTörlés
  2. Tündéri kis holmikat készítettél, nagyon ügyes vagy!!! A füles sapi imádni való, abszolút cuki vele Nikki!! :-) Visszaírt az eladó?

    VálaszTörlés
  3. Jaj, de csodás kis ruhácskák! Nagyon ügyes vagy! A Minnie-s sapi zseniális!!! Puszi!! :)

    VálaszTörlés
  4. Nézd meg ezt a kicsi babát!
    http://jatek.vatera.hu/babazas_jatekbaba/barbie_tipusu_babak_kiegeszitok/egyeb/barbie_szett_kiegeszitok_ingyen_kiszallitas_1814208299.html

    Ő az, akit keresel?

    VálaszTörlés