2013. augusztus 30., péntek

Fiúk - Összehasonlítás

Ezzel a bejegyzéssel mindenképpen meg akartam várni, hogy az Emmettes videó feltöltődjön, és mivel ez szerencsésen bekövetkezett, így álljanak most itt a fiúk Mattelszült pucéran, ahogy a Mindenható Fröccsöntőgép megteremtette őket:



Mint látható, különbség leginkább az izomzat terén, a bőrszínben és a magasságban mutatkozik meg. Egyértelműen Jason (Heart Family) a legalacsonyabb, őt sorban Patrick (Fashion Fairytale Ken) követi, majd Symour (Fashionistas Sporty), végül pedig Edward és Emmett, akiknek a magasságában nincs eltérés. Ami a bőrszínt illeti, pontosan fordított az arány, az Alkonyat vámpírjai (a vámpírizmusból kifolyólag) roppant halványak, mellettük Symour és Patrick olyanok, mintha szoligépben töltötték volna a nyarat.




Ami viszont az izmokat illeti, azt hiszem, nem meglepő, hogy a két személyes kedvencem, Emmett és Symour állnak a ranglétra tetején, mi több, a tesója mellett Edward meglehetősen ropinak tűnik. Mondjuk azért Jason sem panaszkodhat, csak nála sajnos a lábai nem igazán izmosak, inkább tűnnek két felfújt virslinek - de ezt mondjuk ráfoghatjuk a korára. :) Hiába, a fiatalság tovalebben...

Azért kíváncsi lennék még az Alkonyat szériából Carlise, Jasper és Jacob figurájára. Főként a Jasper baba és Edward összehasonlítása érdekelne, hogy mennyire mások köztük az arányok. Magasságban nem hiszem (sajnos), pedig ugye elviekben - ha a könyvet vesszük alapul - akkor Jasper lenne a legmagasabb, ha viszont a filmet, akkor a legalacsonyabb.



Ahogy néztem, Carlisle arca leginkább Emmettéhez hasonlít, hát azért kíváncsi lennék, hogy festenének egymás mellé rakva. :)


És ami a sztorimat illeti: hétfőn vagy kedden érkezik a következő rész, amivel már nagyon régóta adós vagyok. Elég sok dolog hátráltatott az utóbbi időben, de megpróbálom kicsit összeszedni magam, és azért legalább heti egy frissítést hozni. Jelenleg is a sztorihoz dolgozom különböző bútorokon - mivel a kedvencem, a fa nagyon melós ilyen szempontból (bár tartósabb), így én is ráállok kicsit a kartonozásra, legalábbis addig, míg kicsit több szabadidőm nem lesz, hogy kedvemre fűrészelgessek. :)

8 megjegyzés:

  1. Köszi az összehasonlítást, nagyon érdekes!!
    Edwardnak még világosabbnak látszik a bőre, mint Emmettnek, ez a valóságban is így van?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!Köszi!
      Nem, Edward és Emmett bőre megegyező tónusú, csak árnyék van idebent, ezért vakut kellett használnom, és Edward kapta a több fényt. :)

      Törlés
    2. Értem! De azért Emmett a sztár :)))

      Törlés
    3. Egyértelműen! :D Azt hiszem, nem csinálok konditermet a fiúknak, mert a többiek simán kiutálnák Emmettet. :D

      Törlés
  2. Szia! A Fairy Tale fiúnak a térde hajlik? Karja oldalra is mozog? A kép alapján...nem tudom,de lehet, hogy a ruhája a legjobb az egész babában, a teste nem tűnik jól mozgathatónak.Légyszi hajligasd meg nekem, és írd meg :) mielőtt vennék egyet,szeretném ezeket tudni róla, ha lehet. Köszönöm :)Symour féle Fashionistas fiút keresek, térdben is hajlót,de sehol sincs :(A másikaknak pedig nem mozog a lába térdben.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      A Fairy Tale srác nagyon alapfigura, a karjait csak előre tudja nyújtani, és a lába erőnek erejével sem hajítható, mert sajnálatos módon műanyag az is... tényleg a csili-vili ruhája az egyetlen jó dolog benne - meg a haja, ha éppen jólfésült. :)
      Symourt nagyon szeretem, ő vagány pózokra képes, őt viszont mindenképpen ajánlom! :)

      Törlés
  3. Erre gondoltam , sajnos akkor ő nem lesz lakó nálunk :( Nekem azért jobban tetszenek azok a babák, akik le tudnak ülni egy székre normálisan :) Van egy fiú babám, talán Derek herceg volt új korában, neki nagyon hasonló a teste Symourhoz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én is jobban szeretem, ha nem kinyújtott lábbal ülnek egy széken - ez nagyon zavaró, főleg a fotósztoriknál! :) Ilyen szempontból Patrick nagyon kilóg nálunk a sorból, és csak azért tartottam meg, mert ő volt az első Ken babánk. :)
      Ebből a szempontból még a Heart Family apuka (Jason) is fejlettebb nála, ő legalább be tudja hajlítani a lábát. :)
      Sajnos emiatt ábrándulok ki sokszor a fiú babákból, és húzok egyre jobban a Monster High - Ever After High babák felé, mert náluk nincs ilyen probléma, és sokkal sokoldalúbb pózokra képesek. Persze tudom, hogy nem lehet minden tökéletes, de nagy butaságnak tartom a Mattel részéről, hogy a Barbie-Ken babáknál hanyagolják a hajlíthatóságot, és csupán egy csoportot szenteltek ennek. A Sziget Hercegnője (Rosella) babám arcát imádom, viszont nagyon bosszant, hogy csak az egyik keze hajlik... ennek mi értelme van?

      Törlés