2013. augusztus 27., kedd

Disney bébi babák - cukisági verseny No1

Elég komoly kutatómunkát végeztem az éjszaka folyamán, és noha a teljesség igénye nélkül, de álljanak most itt a legaranyosabb, legszebb, legkidolgozottabb, 30-40 centis Disney hercegnők:


Disney Playmates babák:

Sajnos nem találtam biztos információt arról, hogy őket mikor adták ki, lehet belőlük találni itt-ott, de úgy hiszem, már ők is kifutó széria. Mindenesetre a gyártó nagyon kitett magáért, ezek a babák ugyanis többféle szettben is kaphatóak, persze horror árakon, már ha hozzávesszük a szállítási költséget is. Komolyan, csak ezért érné meg Amerikába költözni, hogy az ember nincstelen leánya megvehessen úgy egy 8-10000 forintos babát, hogy nem fizet további 15000-et a szállításra.

Magic Colour Change Ariel
Magic Colour Change: ez a sorozat a színváltós babák melegágya - nem tudom, mennyire fedezhető fel a képen, de Ariel baba arcán van egy kis halványkék kosz, na, nem kosz az, hanem két tengerimoszat, vagy csillag, vagy ilyesmi. A lényeg, hogy mind a babák, mind a kiegészítőik vízbe vihetők, és egy enyhe H2O (egy vízcsepp elég!) hatására különböző varázslatos minták jelennek meg rajtuk. :) Ebből a sorozatból nekem Pocahontas a személyes kedvencem, hát iszonyat tündéri:


Wish with Me: A tipikus "dumcsizz velem" babák, akik amellett, hogy vagy 10-15 mondatot ismételgetnek, még világító kiegészítőt is hordoznak (az elengedhetetlen hercegnői tiara). 


Sing'n Style: Az éneklős sorozat újrajátszása, kicsit felturbózva és megtoldva pár kiegészítővel. Ezek a babák már igazán interaktívak, többek között köszönnek, bemutatkoznak, megkérnek, hogy fésülgesd a hajukat. Ha jól tudom - és ezt tényleg nem mondom biztosra - van egy elemes érzékelő a fejük tetején, ezért amikor elkezded fésülgetni, énekel neked egy szép dalt az adott meséből, miközben a tiarája, nyaklánca és/vagy fülbevalója világít:

Vajon ő is azt énekli, hogy "Hidd el te kedves, úgy jó ha nedves..."? :D



Before Once Upon a Time: Ebből két verzió is kijött, a "sima" és a "parti-szett".

Vegyük először a simát:


A babák roppant igényesek, kidolgozottak, és szó, ami szó, meseszépek... :)

A másik, nagy szett, a Garden party: Talán a leghíresebb, a babák rengeteg kiegészítővel kaphatók, amelyekre reagálnak is. Természetesen az adott mesét tartalmazó könyv is jár hozzájuk, afféle bónuszként. :) Gyönyörűek, imádom! :)








Hát nem gyönyörűek?! 

És végül a Disney babák ultrája, a mega-giga fantasztikus, majdnem felnőtt babák, gyönyörűségükkel egyenes arányban nő az áruk is, de nem számít, mert elég csak rájuk nézni; a hozzám hasonló Disney-őrülteknek egy darab ilyen baba birtoklása is felérne a Paradicsom megtalálásával (és senki ne küldjön a kertbe). 
Princess & Me sorozat. Szavak nélkül. Csak natúr.


Ariel
Belle
Aranyhaj
Hamupipőke
Csipkerózsika
Tiana

Na jó, azért enyhe túlzás, hogy ezek a babák túl drágák lennének, hiszen újonnan, dobozosan bárki megveheti cirka 57-65 dollárért (aztán számoljon még rá 40-et a szállításra), viszont jó hír, hogy használtan csak 38 dolcsiba fáj (plusz a 40-es szállítás). Esküszöm, ha a szállítási költség nem lenne, már rohannék is megvenni havonta egyet, egy év alatt bőven kigyűlne a komplett sorozat. :) Remélem, a Mikulás mielőbb leszállítja a Lottó ötösöm. :D

Ami viszont jó hír az olyan kispénzű elmeháborodottaknak, mint én, hogy létezik egy Tollytots márka is, ami szintén elképesztően gyönyörű Disney babákat dobott piacra kissé elérhetőbb áron!

My First Baby Princess sorozat:


My First Bath Princess:

Baby Rapunzel:

Exclusive Singing and Storytelling: A babák a könyvből a saját történetüket mesélik el. :)



My First Disney Princess:



Ha azt vesszük, a babák a szépségükhöz, kidolgozottságukhoz és tartósságukhoz mérten nem drágák, 5000 forint körüli értékben mozognak, de még a nagy Aranyhajas fésülködőasztalos szett sem éri el a 10000 forintot. Sajnos azonban a borsos utaztatás hamar elveszi az ember kedvét, holott őszintén megmondom, ezek a babák legalább annyira tetszenek, mint a Playmatesbeliek. 

Így végignézve a képeket, ti kedvet kapnátok egy ilyen babához? :)

Tollytots Magical Wand Cinderella

8 megjegyzés:

  1. A képeket elnézve határozottan húzunk az óceánjáróval a Mattelhez, "frencsájz"-ért és felépítjük Budapesten Magyarország első Mattel babavilágát, ami olyan áruház lesz, ahol mindezt megveheted. Már látom is magam előtt! Csodás lesz!!!!!
    Mellékesen: Princess & Me ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gyermekorom óta álmodozom egy ilyen áruházról - ahol a szülők nem csak megvehetik a játékokat, de a gyerekek ki is próbálhatják. :) Egy hatalmas, szépen megformált kastély, benne Mattel és Disney babák amíg csak a szem ellát. :) A Disney Store teljes kínálata - nem aranyáron, hanem normál, elérhető, mindenki számára megvehető pénzért.
      Szerintem amúgy nem lenne hülyeség, ha azt veszed figyelembe, hogy egy-egy Disney Store termék itthoni aukciós oldalakon sokszor dupla annyiért kel el, mint amennyiért odakint újonnan megveszik.
      Simán leszerződnék egy ilyen áruházba biztonsági őrnek - és reménykednék éjszakánként, hogy az "Éjszaka a múzeumban" című film eseményei valóra válnak. :D Tündérmeseszép lenne!

      Nálam versenyt fut a Princess & Me és a TollyTots... és most az utóbbi látszik győztesként befutni, mert találtam egy TollyTots Aranyhaj babát 1111 forintért... plusz 5500 a szállítás... muszáj vennem egy házat Long Islanden!!! :(

      Törlés
  2. Hát nem semmi így összefoglalva látni, az biztos...
    Nálam a favorit már évek óta a Disney Animators' sorozat, abból is az überfavorit Cinderella Doll:
    http://farm7.staticflickr.com/6177/6268722242_372e005c60_z.jpg

    Drukkoljatok, hogy idén karácsonyra végre összejöjjön a kislányomnak :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ő tényleg hihetetlenül édes! Én valahogy teljesen beleszerettem ezekbe a babákba, szerintem ha bezárnának egy olyan szobába, ami tele van ilyen babákkal, két óra alatt simán elvinne a szívgörcs. :D
      Én nagyon-nagyon szurkolok, hogy sikerüljön bevonzani! Sok sikert - Hamupipőke, repülj! :)

      Törlés
  3. Na jó, gyerekek, elolvadok ennyi cukiságtól: írjátok be a keresőbe, hogy Disney Princess royal nursery... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oké, már tuti, hogy meg akarsz ölni. :D Ezek nagyon cukik!!!

      Törlés
  4. Nagyon jó kis poszt! Én is szeretem a nagyobb Disney babákat. Most jöhetne egy bármilyen méretű Rapunzel, bár a Princess & Me Csipkerózsika is nagyon tetszik! Nekem csak egy Playmates éneklő Arielem van, de annak gyönyörű a haja:-(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Én imádom a Disney babákat, megőrülök értük. Nagyon. Bármelyiket szívesen fogadnám itthon, és ha minden jól megy, akkor pár héten belül érkezik is egy új kislány - legalábbis remélem. :)

      A Playmates éneklő Ariel miatt régi - de kedves - irigyed vagyok, ő egy időben toplistás volt nálam. :)

      Törlés