2013. augusztus 28., szerda

Emmett kibontása - Videó! :)

Az elsőm videóm. :)
Előre is elnézést kérek a bénázásért. :D
Valamint, szintén elnézést a hang miatt, az eredeti felvételen nagyon príma, hangos, a youtube-os feltöltés után viszont kicsit halkabb lett, de remélem, azért érthető/hallható. :)
Fogadjátok szeretettel! :)


7 megjegyzés:

  1. Látom, senki nem írt még. Jó kis videó, a szöveg meg pláne. Szerintem a Volturi B.t. -vel szeretnék én is dolgozni legközelebb :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Volturi Bt.-t direkt neked tettem bele. :) Rögtön tudtam, hogy ki jut majd eszedbe róla. :p

      Törlés
    2. Amúgy persze köszönöm. :) Még bele kell jönnöm ebbe a videó dologba. :S

      Törlés
    3. Nos, nem tudom, hova kell millió +1 hisztérikus hangulatú levelet írni, hogy a Volturi mindegyik fejéről azonnal, máris, TEGNAPRA!!! Legyen kiadva baba. Irgum-burgum! Nélkülük nem is Twilight a Twiligt!!:)

      Törlés
    4. :D Megadjam az -mail címet, ahová megírhatod millió+1 leveled? :D
      Szerintem amúgy ami késik, nem múlik, hisz a Hajnalhasadás első részéből készültek eddig babák... és ha igazak a pletykák, akkor még előrukkolnak a második rész szereplőivel is, köztük pl. Reneesme, akit személy szerint nagyon várok, mert végre lenne egy új kislány figura. :) Meg Demetrire lennék kíváncsi :D Meg akkor már Jacobon túl a komplett farkasfalkát is megcsinálhatnák... :)

      Törlés
    5. Jöhet! Izzitom a TW. fanokat! :) Tuti üzlet lenne, ahogy láttam a Mattel oldalán, az esküvői ruhás Bella már nem is kapható. A hülyék, ez tuti üzlet, nem láttáék, mekkora sikere volt a filmnek? És: Megint nem gondolnak Ránk! :(

      Törlés
    6. Mattel Inc. +1-310-252-NEWS (6397) or email press@mattel.com

      Parancsolj, itt kell dühöngeni. :)
      Én már amiatt is ki vagyok akadva (jajj, de utálom a negatív szerkezetet!), hogy a legtöbb Alkonyat-babát elképesztően elnagyoltan csinálták meg. Most komolyan, és viccen kívül, ha Edward dobozára nem lett volna hatalmas betűkkel az EDWARD odaírva, tuti, hogy meg nem mondom, hogy kiről mintázták... A Volturi Jane baba is olyan, hogy ha nincs a vörös szeme és leveszem a kámzsát a fejéről, kapok egy kis gülüfejű babát.
      Egyedül talán Emmett, aki tényleg hasonlít a karakterre, de pl. Jasper csak a haja miatt esélyes, amúgy arcra nagyon eltér...
      Jó, persze elhiszem én, hogy nehéz egy élő személyről egy babát megmintázni, de akad egy-két Collector baba, amik olyanok, hogy ha egy-egy jobb ízlésű fan kezébe nyomnák őket, ezerszer jobb munkát végeznének. :)

      No, megint nem mérgelődök, hanem örülök, hogy nekem legalább ez a kettő besikerült a sorozatból. :D Aztán reménykedem a többiekben, jó lenne, ha karácsonyra legalább a fiúk együtt lennének! :)

      Törlés